En påmindelse om hindbærsnitter

Hisilicon Balong

De seneste par ugers milde vejr har givet en gevaldig høst af efterårshindbær.

Tør luft, sol og vindstille dage er velgørende for bløde bærs modning og bløde sjæles trivsel.

IMG_20151005_1636320001

En del bær er frosset ned i mindre portioner.

Temmelig mange er syltet omgående og står nu her på køkkenbordet. Både i form af syltetøj og på den flade måde – i én stor hindbærsnitte, vi går og skærer passende stykker af løbende. Og gående.

a0122

Måske trænger du også til hindbærsnitte/snitter – så er opskriften på verdens bedste lige HER.

Nu i omslået vejr
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

2 svar til En påmindelse om hindbærsnitter

  1. Niels Kaslov siger:

    Min datter serverede en tilsvarende kæmpehindbærsnitte forleden. Hun havde erstattet vand med citronsaft i glasuren. Prøv det. Det er godt.

  2. Trine Lesemann Amstrup siger:

    – har prøvet opskriften; uhm, siger jeg bare! Tak for dén 😉
    KH Trine

Der er lukket for kommentarer.