Udflugt til smukke Fyn og gode mennesker

Johan40001

I går eftermiddag – midt i etableringen af den nye fold til gederne – smed vi pælehammeren og det øvrige værktøj i trillebøren, skiftede tøj og satte kursen mod Sydfyn.

Det var ikke noget dårligt valg. Turen ad den vestlige vej til Faaborg-området er overmåde smuk.

Med mange sving, bakker og ændringer af hastigheden.

Så mange at Søren Sørøver måtte opgive forehavendet med at skrive på sin kommende bog, og i stedet koncentrere sig om ligevægtsapparatet i øregangene.

Der skal nok komme en bog før eller siden alligevel.

Invitationen gjaldt en aften i Provianten i Dyreborg.

johan5'0001

Med veltilberedt mad af økologiske råvarer og 70 tilhørere til en præsentation af et pænt udvalg af verdens elendigheder.

På trods af de problematiske budskaber var stemningen imødekommende og varm, og menneskene var på alle måder gode at være sammen med.

Johan20001

Det hele var toppet af et omsorgsfuldt tilbud om overnatning på et hyggeligt sted lidt udenfor Korinth – Johan Ludvigs Bed & Breakfast.

Yngste søn passede gård og dyr, men den slags varer ikke evigt, så her til morgen vendte vi hjem til Jylland. Og til den påbegyndte indhegning til gederne.

Før eller siden bliver den også færdig.

Johan10001

Tror jeg
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

3 svar til Udflugt til smukke Fyn og gode mennesker

  1. Der er så utroligt skønt på Sydfyn – og i det hele taget på hele Fyn, hvis man spørger mig.

    Det ærgrer mig at høre, at Søren har måtte lægge sin bog på hylden. Den havde jeg virkelig glædet mig til.

  2. Birgit Nordholt siger:

    Så tæt på og langt væk – ville ellers gerne have præsenteret jer for bjørnø
    Det må blive en anden gang.

Der er lukket for kommentarer.