Noget om prisafvikling

DSC_27690001

Krabben Carlo købte slik for en femmer
betalte kontant og så gik det derhjemad
fortalte familien om alt det søde
fægtet begejstret til kløerne glødede
Carlo så spændt ned i posen med blandet
løftede bolchet og fandt ikke andet
følte sig holdt en smule for nar
femmere er ikke, hvad femmere var

Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

Et svar til Noget om prisafvikling

  1. Grete Kragh siger:

    Jeres indlæg er SÅ opløftende, og det er mine morgenvitaminer hver dag 😊. TAK.

Der er lukket for kommentarer.