Tak for bogbestillinger og hjertevarmende ord

image (6)0001

Udover forberedelserne til den kommende weekends madmarked er der en anden daglig ting på programmet for tiden – bogekspedition.

Tak for de overvældende mange bestillinger!

Vi er umådelig glade og taknemmelige for hver eneste.

Og ja, der går et ukendt antal dage fra ordreafgivelse til modtagelse, men pakkerne sendes afsted hurtigst muligt, i det tempo vi magter.

Der er også uldgrise at frisere, får at fange og høns at holde om.

Søren Sørøver udfylder alle oplysninger i postsystemet, printer PostDK forsendelsessedler og fakturaer ud og samler det hele i foruroligende systematiske stakke.

Jeg bærer bøger og forsendelsesemballage ind til spisebordet, skriver kruseduller i bøgerne, pakker sammen og sætter de rigtige forsendelsessedler på de rigtige pakker.

Om eftermiddagen kører vi hen til Brugsen og blokerer postområdet med dagens succes.

Langsomt men sikkert arbejdes ordrelisten mindre, før eller siden kan vi levere dag-til-dag igen.

Tak
fra Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

3 svar til Tak for bogbestillinger og hjertevarmende ord

  1. Pingback: Noget om arbejde – også ekstraarbejde | Beretninger fra et autentisk landbrug

  2. Jette Dresbøll siger:

    Tak for den store omhu og kærlighede tid I lægger i alt, hvad I beskæftiger jer med.
    Bogen er en fryd for alle sanser og for intellektet:)

  3. finn birkholm-clausen siger:

    Hvor var det godt, at I bestemte jer for et genoptryk. Nu er familien godt betjent. Især mine to børnebørn er henrykte. Tak for bøgerne. Alle Dullerødder og svanehalse. Ps . Det var lige før jeg bestemte mig for et røveri på Biblioteket.

Der er lukket for kommentarer.