2. oplag af “Hønsefødder & gulerødder” er udkommet

DSC_2453-0010001

Forleden morgen – et par uger før forventet – kom en fragtmand med 2 paller bøger.

De blev sat i porten, derfra båret over gårdspladsen ind til stuehuset og stablet i entréen.

Fordi kasserne kan stå tørt og godt her, fri for høns og fordi der var plads.

Desuden er entréen nærmest blevet forlagets lagerlokale.

Måske er det brune pap ikke pynteligt i sig selv, men der er noget svært opmuntrende ved at se alle de smukke bøger for sig.

Inde bag pappet er der liv og glæde, og i disse dage pakkes og sendes bøgerne ud i henhold til de indkomne bestillinger.

2. oplag er ikke stort, og derfor er det besluttet, at droppe den centrale oplagring med distribution til alle landets boghandlere – der har vi forlagets to øvrige udgivelser, men de findes i større oplag.

Dyrenes Beskyttelse får “Hønsefødder & gulerødder” til salg, og derudover sælges bøgerne fra vores egen lille forlags-webbutik – den findes her:

www.detflydendeforlag.dk

Hverken større eller mindre bliver det
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

Et svar til 2. oplag af “Hønsefødder & gulerødder” er udkommet

  1. Pingback: Tak for bogbestillinger og hjertevarmende ord | Beretninger fra et autentisk landbrug

Der er lukket for kommentarer.