Radioudsendelse til dig

DSC_96300001

En gang i foråret skrev en journalist fra Anima og bad om et interview.

Det skulle bruges til en lille radioprogramrække i form af podcasts – altså programmer man henter ned til sin computer og derefter lytter til.

Temaet var kødproduktion og kødforbrug med henblik på at nedsætte hele molevitten.

Og guderne husdyrene skal vide, at der er noget at skære ned på i både dette land og den øvrige vestlige verden.

Der blev lavet 3 programmer i alt – et med kokken og ernæringskonsulenten Søren Lange, et med lektor i bioetik Mickey Gjerris og et med Deres indsendte.

I løbet af den seneste uges tid er udsendelserne lagt på nettet, og du finder alle tre lige HER.

Hvis du vil høre en udsendelse klikker du blot på den blå linje med teksten “Download programmet som mp3”.

Herefter dukker det op i nederste venstre hjørne af din skærm, og når det er færdigt med at komme ud af ledningsnettet, kan du dobbeltklikke på feltet, hvorefter radioen begynder at sende eksempelvis min rustne stemme ud i dine omgivelser.

Til almindelig eftertænksomhed
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.