Fårgæves

DSC_10750001

I går brugte Sørøveren og jeg en rum tid på at reparere fårenes indhegning.

På at udbedre skader, klippe højt græs og trække en ekstra tråd rundt.

DSC_10620001

DSC_10590001

I dag ser det ud til at have været spild af tid
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

6 svar til Fårgæves

  1. Pingback: Skvatmås-anarkist | Beretninger fra et autentisk landbrug

  2. mmthomsen66 siger:

    Mine erfaringer med lam og springture er desværre at er de først begyndt, så er det i praksis næsten umuligt at forhindre. i hvert fald når det er el-hegn de skal / vil forcere.

  3. Helle siger:

    Får-mennesker – 1-0 :-))

  4. Christine siger:

    I Sverige kan man ty til denne løsning – tilsyneladende frem til 31-12-2020!! http://se.lgprodukter.se/product.html/antenn?category_id=90

  5. Marian Mikkelsen siger:

    Måske de bruger taget som springbræt?

  6. Karin Vestergaard siger:

    Vi fandt også ud af, at det med trådene kun virkede, når man var nyklippet🐑🐑🐑😃

Der er lukket for kommentarer.