Bondens marked på Brandbygegaard d. 4. og 5. juli

Endnu en gang fejrer vi maden med et berigende og folkeligt marked på gården. Denne sommers første marked bliver afholdt i weekenden d. 4/5-juli, og som tidligere indtages træladen af små producenter og deres fantastiske produkter.

Vi står klar med et godt måltid til frokost – lavet med grønt fra vores store køkkenhave og fra drivhuset, og Landmanden vil vanen tro stå med sit efterhånden legendariske hjemmebag til kaffen. Der er selvfølgelig også mulighed for at sidde og nyde et glas af gårdens vin, og vi har helt utrolig mange vine at tilbyde dig i år. I vores lille vinbutik kan du smage dig igennem de forskellige, inden du køber et glas til frokosten eller en flaske med hjem.

Gården er selvfølgelig åben, så tag ungerne med ud og oplev vores mange dejlige dyr eller fordyb dig i æbleplantagen, i vinmarken eller gæt ukrudtsvækster i køkkenhaven. Uanset hvad er der dejlige oplevelser rundt omkring, så giv dig god tid.

Vi åbner markedet kl. 11 lørdag, og staderne er åbne til kl. 17.
Klokken 18 er der – også som tidligere år – folkemiddag, hvor vi stiller an med en landbuffet i Brandbygegaard-stil. Det koster stadig kun 150,- og pladser skal bestilles forud på mail sk@detlillevineri.dk. Drikkevarer kan tilkøbes efter behov.

Søndag åbner vi igen kl. 11, og madmarkedet slutter kl. 16.

DSC_6199-00600010001

Vi glæder os til at se Jer, Jeres naboer, feriegæster og hvem I ellers har lyst til at tage en dejlig dag på landet med.

Del denne invitation med gode mennesker i din nærhed, så vi kan glædes i fællesskab om knap 2 uger!

God karma herfra
Søren & Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

Et svar til Bondens marked på Brandbygegaard d. 4. og 5. juli

  1. Pingback: Stille nyt fra Kaninland | Beretninger fra et autentisk landbrug

Der er lukket for kommentarer.