Kender du en håndværksproducent?

DSC_84120001

Til sommerens kommende madmarkeder skal der ske andet end spisning ved de (forhåbentlig) tilrettede borde.

Det vigtigste er, at forskellige små mad/drikkevarehåndværkere, brugstinghåndværkere m.fl. kommer til gården og sælger deres varer.

Fortæller om tankerne bag og resultaterne.

De særlige ting bringes til gæsterne, og denne verden bliver en smule mindre på den gode måde.

DSC_17260001

Der har været 12 – 15 forskellige stadeholdere ved hver af de tidligere madmarkeder – fra det meste af landet for Danmark er det lokalområde, vi dækker.

Gæsterne kommer også fra hele landet, og det er vi taknemmelige for.

DSC_85690001

Måske kender du en mindre producent af gode varer, som kunne være interesseret i at få en stand her? Vi vil så gerne have flere med, og være flere om at formidle kontakten mellem producenter og de spisende.

Det koster 500,- kr plus moms at være stadeholder hele weekenden (d. 4. og 5. juli eller d. 15. og 16. august) og beløbet går til fælles omkostninger – annoncering, leje af faciliteter m.m.

Kender du én, som vil være med her, så send en mail til sk@detlillevineri.dk

DSC_84410001

Og vi bliver glade!
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

Et svar til Kender du en håndværksproducent?

  1. Eva siger:

    Ja, det gør jeg – har nu spurgt ham. 🙂

Der er lukket for kommentarer.