Noget om grisevask

DSC_68800001

I går blev der vasket grise.

DSC_68990001

Fra en ende af.

DSC_69200001

Nogle finder den største glæde i at betragte vanddråbernes tusinddans – refleksioner, lysets brydning i de få farver og den øjeblikkelige fordampning.

Af alt det kendte.

DSC_69760001

Andre er mere optagede af det rigtige blandingsforhold mellem jord og vand.

Opslemningen, æltningen og den manglende struktur.

DSC_69150001

I alt det kendte
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

2 svar til Noget om grisevask

  1. Helen siger:

    Bedre kan grise vist ikke have det.

  2. Riborg Dæhnert siger:

Der er lukket for kommentarer.