Tak til de gode mennesker i Køge og omegn!

20001

I går – efter en tidlig aftenfodring af dyrene – kørte Sørøveren og jeg til Køge.

Hvorfor ikke – tænker du sikkert, og jeg kan kun give dig ret.

Som altid.

For Køge er en ualmindelig smuk by, og desuden havde biblioteket i samarbejde med Køge Økologiske Fødevarefællesskab inviteret til foredrag og debat om det, vi spiser.

2 (1)0001

De engagerede mennesker stablede ovenikøbet et fristende kagebord på benene, og både det samt det bagvedliggende fællesskab, idérigdommen og den smittende glæde ved alt godt gjorde aftenens udflugt mindeværdi.

Sådan en invitation man er virkelig taknemmelig for
Lone

P.S. Tak til Jørn der tog billederne

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

3 svar til Tak til de gode mennesker i Køge og omegn!

 1. Vivi siger:

  Hej Lone og Søren,
  Tak selv for en inspirerende og opløftende aften. Flot at I har modet til at leve på en sådan måde, som andre – og deriblandt jeg selv – foreløbig kun har modet til at drømme om. Jeg ved godt at livet på landet nok ikke altid foregår med blå himmel, solskin og fuglefløjt og slet ikke er så enkelt som så, men jeg sender alligevel en kærlig tanke til jer to, som viser at det faktisk kan lade sig gøre.
  Vi ses til sommermarked!

 2. Susanne Jensen siger:

  Selv TAK for en forunderlig aften, i eftertankens tegn … VI MÅ GØRE NOGET !

 3. Kim Helmo siger:

  Hej

Der er lukket for kommentarer.