Gode mennesker som sætter varige spor

I går var en god lang dag.

Og en lang god dag.

Vi lavede ikke mange forskellige ting, men der kan også være en glæde i genkendelse.

DSC_18240001

Dyrene blev fodret, vi kørte til Nyborg for at holde foredrag, vi kørte hjem, dyrene blev fodret, vi kørte til Hjørring for at holde foredrag, vi kørte hjem.

Søren Sørøver fik skrevet en kronik om Fødevareministeriets madkampagner undervejs, mens jeg koncentrerede mig om rimtågen, som kom og gik. Hver ting til sin tid.

DSC_18280001

Det var virkelig hyggeligt! Vi er taknemmelige for hjertevarme modtagelser, dejlig stemning, vedkommende spørgsmål og gode mennesker. Tak.

Den slags holder længe.

Der er vist flere foredrag på vej heriblandt på Køge bibliotek torsdag d. 5. marts – en invitation i samarbejde med Køge Fødevarefællesskab.

DSC_18060001

I dag skal der fodres dyr to gange. Det er alt.

Og nogle er klar
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

4 svar til Gode mennesker som sætter varige spor

 1. Kirsten siger:

  Dejligt at læse at I kommer til Køge og holdet foredrag – jeg håber jeg kan bære så heldig at få billet til biblioteket. Håber også at I kigger over i det grønne hus, hvor vi serverer skøn økomad. Stor hilsen fra et medlem af KØFF 😊 kirsten

 2. Conny siger:

  Da jeg så overskriften, tænkte jeg også Lone og Søren – og de hundeøjne siger da alt 🙂

 3. Anne Folehave siger:

  Dejligt at i kommer omkring og få spredt ordene, om bedre velfærd. Der er jo så mange måder at tjene til dagen og vejen, dette kan så oven i hatten være en af dem. At Søren er i stand til at skrive kronik under kørselen, det er da fuld udnyttelse af tiden. God fornøjelse med ord spredningen.

 4. Axel From L siger:

  Fantastiske mennesker -, de hedder Lone og Søren – og nu pludselig billeder, der fortæller en historie .. flot .. ..

Der er lukket for kommentarer.