Mad vs. Fødevarer – anmeldelse i Information

DSC_14580001

I går blev det lille forlags seneste udgivelse anmeldt i Information.

Vedkommende, sagligt og ganske ligetil.

Og det skabte megen glæde på gården.

Du kan læse anmeldelsen lige HER.

Der er ingen tvivl – set herfra – om, at bogsalget mest af alt drives frem af anbefalinger fra den ene læser til den anden, af læsere der bruger bogen som gave til andre, og endelig af de anbefalinger der skrives og deles på blogs, Facebook m.m.

Det er vi både glade og taknemmelige for. Tak.

En fyldig boganmeldelse i et større dagblad er en stor ting for et lille, nyt og ukendt forlag og for en ditto forfatter.

Noget langt fra forventeligt.

Og artiklen vil måske kaste et akut bogsalg af sig, som kan bidrage på kassekreditten, inden regningen til trykkeriet for 2. oplag forfalder. Men det er stadig de personlige anbefalinger, der mestendels flytter bøgerne ud ad hoveddøren.

Før eller siden vil vi kunne bruge døren ind til spisestuen igen.

DSC_14470001

Det mest betydningsfulde er dog, at beretningerne om vores fødevaresystem bliver ved med at cirkulere. Og ja, man kan blive træt af evindelige påmindelser om elendighederne, men træthed får dem ikke til at forsvinde.

Derfor er stædig insisteren vejen frem, og sådan en artikel når ud til mange – det gør den værdifuld i mere end forlagsøjemed.

Og så lige endnu en påmindelse – der findes virkelig megen god mad; frembragt på anstændige måder. Det er bare med at være på udkig efter den slags.

Meget opmuntrende
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

12 svar til Mad vs. Fødevarer – anmeldelse i Information

 1. Tillykke med de fine anmeldelser!
  Håber bogen bliver fast inventar i rigtig mange danske hjem og inspiration til at finde de gode råvarer. Den anbefales herfra til alle venner, familie, kolleger mm.
  Som supplement til bogen kan man også læse “Farmageddon”
  http://www.philiplymbery.com/farmageddon-book/ Den er som “Mad vs Fødevarer” også meget velskrevet. Samme emne – men et mere globalt udgangspunkt.
  Mange tak for en vigtig bog!
  Thomas

 2. Luise siger:

  Jeg vil med stor glæde læse bogen 🙂 – Og ser meget frem til jeres kommende foredrag for Omstilling Sønderjylland i Aabenraa!
  Kærlig hilsen
  Luise

 3. karen keinicke siger:

  UPPPS
  Studiekredsen i Dyreborg v. Faaborg om Mad vs. Fødevarer er onsdag d. 25. februar!!…..jeg skrev vrøvl om dag og dato.

 4. karen keinicke siger:

  Hej Lone og Søren
  Supertillykke – og godt gået. Nu bliver bogen og jeres holdninger eksponeret yderligere. I dag bliver bogens værdier og holdninger nævnt i Politikens Mad og boligtillæg i lederen! I Dyreborg v. Faaborg bliver der nu sendt ud, at vi starter en studiekreds om bogen. Sted: Dyreborg Beboer- og Kulturhus, Dyreborgvej 43, 5600 Faaborg. Det bliver onsdag d. 23. februar kl. 19.00. Kaffe, kage
  og lokaler 30,-kr. Jeg håber på bred tilslutning. Vi kan gerne lave undergrupper og hvem ved hvor det ender :o)
  kh Karen Keinicke

 5. Britt siger:

  Tillykke med anmeldelsen. Rigtig god vind fremover, det er en fantastisk indsats, I gør

 6. Maria siger:

  Stort tillykke med en god anmeldelse 🙂
  Jeg krydser for et godt salg. Er selv fra landet og ved hvad det vil sige at komme tilbage til naturen.
  God søndag !

 7. Lis brink siger:

  hej Lone og Søren, i samme avis er der også en fin anmeldese af jeres vin 5 stjerner, flot.

 8. Lone Carstensen siger:

  Jeg blev meget glad, da jeg læste anmeldelsen i går. Tillykke. Og tak for din vidende, velskrevne og vedholdende indsats. En STOR daglig glæde! Lone fra Halvtolv

 9. finn birkholm-clausen siger:

  Hvor vi glædede os, da vi læste anmeldelsen i gårsdagens avis. Tillykke med den. I dagens Jyllandspost kan så til gengæld læse om de stakkels bønder, der ikke kan få lov til at producere flæsk og mælk. De producerer simpelthen produkter, som andre kan lave billigere. Hvor megen sund sans er der i at ville producere endnu flere svin, når nu svineproduktionen har givet underskud i 15 år. At- som VKO -tro, at priserne vil stige, om blot landmændene får lov til at producere mere. Og glem alt om Putin. Det russiske marked lukkede for ca 1 år siden p.gr.a svinepest og ikke pgra Putin. Men det er desværre ligesom , at danske landbrugslobbyister bare tror, at når en løgn fortælles tit nok, så bliver den til sandhed. Det er rent spin. Producer dog ordentlig mad til priser, der giver klejner i kassen. Lyt dog til Lone og Sørøveren. Deres tanker og ideer er vejen frem – ikke BULK. B-illigt- U- L- ækkert- K-edeligt.

 10. Huleane siger:

  Du har også sneget dig ind i ‘lederen’ i dagens Spis & bo (Politiken).

 11. Anja siger:

  Tillykke tillykke tillykke. Lad os håbe den vinder indpas i alle danske hjem. Den er i hvert fald hjemme hos mig og jeg anbefaler den vidt og bredt
  kh Anja

 12. carsten nordholt siger:

  stort TILLYKKE – læste anmeldelsen i går.
  kh
  Carsten

Der er lukket for kommentarer.