Tak og stemningsbilleder fra julemadmarkedet

Der er endnu ikke ryddet helt op efter weekendens madmarked. Og vi mangler også at sove noget mere, men ellers er tingene ved at vende tilbage til almindeligt unormalt igen.

DSC_93210001

I går blev der pakket og sendt en stak nye bogbestillinger.

I dag skal der laves opskrifter og madfotos til aflevering.

Før eller siden når vi til oprydningen. Tror jeg.

DSC_94230001

Det er sådan set lige meget, hvor lang tid der går – det hele handler om, at tiden går med en rigtig god fornemmelse.

En rar følelse indeni efter mødet med så mange gode mennesker.

Varme ord, opmuntrende beskeder, smukke smil og øjne der siger det hele.

Sørøveren og jeg er glade og taknemmelige.

DSC_93390001

Tak til de dygtige og hyggelige mad- og drikkevare-håndværkere og andre værkere med hænders arbejde.

DSC_95480001

Tak til familie og venner for uundværlig indsats, glædesdeling, flid og deling af kanelkrøller.

Tak til de bedste gæster man kunne ønske sig. Tak fordi I ville tage vejen og tiden hertil. Tak for at give ægte markedsstemning, godt humør og underholdning til gårdens dyr. Tak for Jer – I får madmarkedet til at kunne lade sig gøre. Uden Jer var der ingenting.

DSC_94500001

Herunder får du en række billeder fra dagene.

DSC_9518-0010001

DSC_9551-0010001

DSC_93380001

DSC_93240001

DSC_93330001

DSC_93890001

DSC_93690001

DSC_93440001

DSC_94040001

DSC_93590001

DSC_94580001

DSC_94650001

DSC_93830001

DSC_93900001

DSC_94180001

DSC_94440001

DSC_93970001

DSC_94590001

DSC_94680001

DSC_94860001

DSC_93590001

DSC_93640001

DSC_94140001

DSC_94920001

DSC_95270001

DSC_95440001

DSC_94560001

DSC_94510001

DSC_95450001

DSC_94930001

DSC_95330001

DSC_95050001

DSC_94620001

Og så går vi i gang med at lave mad. Igen.
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

2 svar til Tak og stemningsbilleder fra julemadmarkedet

  1. Tove Reschke siger:

    Til lykke med et succesfuld julemarked! Ved hjælp af en fin beskrivelse og dejlige billeder nød jeg det på afstand…meget lang afstand fra Danmark, nemlig her i det vestlige USA.

    Jeg nyder også de dejlige opskrifter og skal igang med at prøve opskriften på rødkål uden eddike, lyder lidt mærkelig, men jeg er ikke bange for at prøve noget nyt.

    Jeg vilde ønske at man kunde printe selve opskriften, og instruktionerne, hvor det var samlet på e`n side, så jeg ikke behøver at håndskrive det.

    Som ung (for mange år tilbage) besøgte jeg Brandbygegård, som min slægt beboede i flere generationer for flere hundrede år tilbage i tiden. Det er spændende at kunne følge med i begivenhederne på gården nu til dags.

    Fortsat held og lykke!

    Venlig hilsen
    Tove Reschke

  2. Tak for skønne billeder – når jeg nu ikke selv kunne komme forbi.

Der er lukket for kommentarer.