Husk trailer og galocher – nu er der julemarked

DSC_90920001

Vi her på gården er klar! Eller helt klar bliver vi nok aldrig. Der er altid lige ét eller andet mere at gøre, men på et tidspunkt er der bare ikke mere tid, og ballet er i gang.

Og det ender jo også med, at vores besøgende slet ikke bemærker de uopfyldte ambitioner – vi tager os til takke med at gøre det så godt, som vi nu formår, for at du får et dejligt madmarked.

DSC_89590001

Vejret begynder for alvor at ligne dansk jul, så lad balskoene blive hjemme og tag noget fornuftigt fodtøj på. Især hvis dagen skal omfatte en tur rundt til dyrene. Vi laver, som vi plejer, parkering på græsarealerne, og mon ikke også der vil blive noget mudret på dem, med alt det vand vi har fået.

Vi har overtalt en af områdets bedste juletræsproducenter til at komme med flotte træer, så spænd traileren på bilen, der bliver ikke noget problem i at parkere med den.

DSC_89640001

Sørøveren har kogt bolcher, har han – af gode og stort set sunde råvarer så der bliver lidt til den søde tand.

I vinhuset har vi fået tappet vinen til din jul og kan prale med både portvin, eller Porti som vi kalder det, fine bobler, rødvinen til middagen, den lille skarpe til frokosten og et godt glas grappa til den gode stol senere på aftenen.

DSC_90440001

Vi har i øvrigt stået på næsen for at lave nogle fine julekasser – med vine og delikatesser; alt sammen noget fra gården – en oplagt julegave til alle med hang til forøget promille i blodet, og hvem har ikke det i de travle juledage.

Og husk nu også at Landmanden står klar med blyanten for at signere dit eksemplar af Mad vs. Fødevarer, i øvrigt endnu en oplagt julegaveidé!

DSC_92880001

Hele julemadmarkedet er selvfølgelig under tag, og der er god plads til at sidde og nyde en frokost og et vederkvægende glas, inden der hastes videre til juleindkøbene.

Vi glæder os til at se dig og alle dine venner her på gården. Julemadmarkedet holder åbent både i dag og søndag fra kl. 10-16, og skulle du være i tvivl, så er det på Alrøvej 77, 8300 Odder.

Lone Landmand og Søren Sørøver

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.