Lutter juleforberedelser

DSC_992300010001_1

Der er fuld gang i juleforberedelserne her.

Ikke til os men til julemadmarkedet.

Pebernødder er bagt og skal fyldes i poser med bånd.

Der bliver skrevet skilte til mostflasker, syltetøj og hjemmelavede bolcher plus det løse.

I går aftes var vi afsted for at hente en ladning vinkasser – nogle til indpakning af vinflasker og andre til at lave gavekasser ud af.

Kanelbark, kardemomme og lidt stjerneanis har længe stået i blød i rom, og snart bliver blandingen opgraderet til æblegløgg.

I dag fortsætter vi med klargøringen, men i aften står den på fritid. Biograftur sammen med en sal fuld af mennesker og vi glæder os.

Der er stadig nogle få ledige pladser, hvis du også har tid, lyst og mulighed for at se en virkelig god og vedkommende film i aften.

DSC_27850001

Sørøveren har degorgeret nogle flasker æblevin, så der er festlige bobler til tilskuerne, og til de alkoholfrie udskænker vi gårdens nypressede æblemost. Uden bobler men også med fantastisk smag.

Deres indsendte
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

2 svar til Lutter juleforberedelser

  1. Ihh altså hvor du forstår at jule på den skønne måde. Gid jeg kunne kigge et smut forbi dit julemarked 🙂 Jeg ønsker for jer at det løber af stablen med stor interesse og glædeligt overskud.
    Jule hilsner herfra vores gård. Maria

  2. Hvor ærgerligt at man bor i København, når der er så spændende en begivenhed i det jyske. God fornøjelse! Og tak for daglig inspiration og opmuntring. Lone – bybo

Der er lukket for kommentarer.