Noget om madlavning

I dag skal der laves tarteletskaller, ja der skal.

Sikke et spændende liv – tænker du nok – nærmest i overhalingsbanen.

Og så har du ret. Igen.

Ikke nok med at der vil blive rullet butterdej til den store blikmedalje, to slags fyld med henholdsvis kød og grøntsager/svampe skal også frembringes.

Det er afleveringsdag for ugens opskrifter og billeder, Sørøveren er iklædt sit nye forklæde – præmien for at være kåret til årets meningsdanner af Dyrenes Beskyttelse, og jeg forsøger at holde bjergene af opvask i skak.

Sidstnævnte er en øvelse i utilstrækkelighed, en uplanlagt månelanding, en hån mod menneskehedens ordenssans, men også et tegn på at intet er umuligt.

Må dagen blive din
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

5 svar til Noget om madlavning

  1. Riborg Dæhnert siger:

    Tillykke med præmien – og tak for jeres ihærdighed 🙂 I bliver fulgt nøje her ude på Jyllands næsetip ❤

  2. Marianne M siger:

    – jamen altså.
    Tak for alle de bevidsthedsudvidende formuleringer – der myldrer et væld af sjove billeder rundt på nethinden lige nu.
    I København skinner solen, – håber, den kan nå helt over til jer også, – hvis I sku´ trænge til lys på opvaskebjergene dér på bagsiden af månen. 😉

  3. Conny siger:

    Uhm, tarteletter med knasesprøde skaller 😛 – og godt du holder fanen højt som opvaskebjergstæmmer, man får om ikke andet så i hvert fald meget rene hænder efter en dag i baljen 🙂

  4. God arbejdslyst. Tarteletter lyder dejligt.

  5. Finn Birkholm-Clausen siger:

    Ja når man ikke er god i sit køkken. Ja så må man ta opvasken. God arbejdslyst

Der er lukket for kommentarer.