Bondens Marked på Gisselfeld denne weekend

DSC_27430001

Det er ganske tidligt, og lige om lidt damper Sørøveren og jeg af mod Sjælland.

Gode venner har lånt os deres bil, så vi kan passe vores arbejde. Tak.

Og der skal arbejdes hele weekenden – med madlavning på Bondens Marked Gisselfeld.

Ligesom i forsommeren stiller vi op med udvalgte gryder, små blus, store knive og lækre tilberedninger.

Eller omvendt.

Flinke stadeholdere vil forsyne os med deres særlige produkter, og opgaven handler om at vise, hvor enkelt det er at lave forunderlig mad af gode danske råvarer.

Desuden skal der laves mad til stadeholderne om aftenen, men det er en anden historie med råvarer herhjemme fra gården.

Køkkengrej, grøntsager, service og andre sager blev pakket i går aftes. Plus nogle flasker af vinhusets forskellige vine, for i sommer havde vi glemt den slags.

Mad, mad og atter mad står den på.

Og vi laver også noget til dig, hvis du kommer forbi
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.