Mand overbord

DSC_23450001

I dag skulle du egentlig have haft et indlæg om kyllinger.

Fra Sørøverens hånd.

DSC_23380001

Men vi har haft en vinsmagning at passe, og indtrykkene har ikke fortaget sig endnu.

I stedet får du nogle billeder af glade grise fra weekendens gårdbesøg.

DSC_23430001

For alle kan trænge til glade grise.

Til påmindelser om hvordan den slags ser ud.

DSC_23490001

Med mudder, vand og græs som underlag.

Solstråler og himmel som tag.

DSC_23270001

Kuldsøskende, fætre, kusiner, moderdyr og andre mødre som selskab.

Med plads til galop i valgfrie retninger.

DSC_23540001

Og intakte legemsdele fra tryne til halespids.

Det er den eneste anstændige måde at holde grise på.

DSC_23210001

Ganske enkelt
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

9 svar til Mand overbord

  1. ilsearanti siger:

    Tak for billeder af glade grise. Sådan skulle alle grise være, og sådan skulle alle grise leve.

  2. Inge G siger:

    Man bliver da bare glad i låget:O)

  3. Else Britt siger:

    Fantastiske bilder av fine griser-GLEDE!Jeg har en minigris som heter Trulte her i Humlehagen, griser er flotte og intelligente dyr. :)) Hilsen Else Britt :))

  4. Helle siger:

    Så fint.

  5. Jytte Thykjær siger:

    Super super dejlige grise billeder.

  6. Conny siger:

    Oi, håber da, den gode sørøver får fast grund under fødderne uden skader og slemme efterdønninger 😉

  7. Irene B. Pedersen siger:

    Hvad f… er der nu galt med pølser lavet af f.eks. en god gris?

  8. Niels siger:

    Det er den gamle danske landrace, ikke sandt?
    Nu spørg jeg måske dumt, men det er da ikke ude fra jer vel?
    De bedste hilser, fra en forvirrede griseavler, en af de gode, hvor grisene ikke bliver til pølser.

  9. Finn Birkholm-Clausen siger:

    Kunne ikke være mere enig. Så vi har startet en bevægelse: STOP for industri-svinekød

Der er lukket for kommentarer.