Man må ikke gå ned på kage

Lige nu er der ventetid.

Og det er faktisk rart.

Dagens første sæt drømmekager er i ovnen, og næste omgang er på vej som dej.

Det hele handler om at holde ovnen beskæftiget.

For ser du – her var ubegribeligt mange mennesker i går, og al den kage, der var bagt til weekenden, er stort set spist.

Sådan kan man tage fejl på den gode måde.

Det var en overvældende dag og hjertevarmende godt med så fin en opbakning til Bondens Marked. Alle her på gården blev helt glade indeni.

Og så er det noget ganske særligt at få hilst på nogle af Jer, der bruger kostbar tid på at læse med på denne side.

Lige nu er alt stille. Røremaskinen har en pause.

De omkring 1000 mennesker, som besøgte os i går, er kørt hver til sit eller til hinandens. Kun nogle få madhåndværkere overnatter, og de slipper for larmen fra køkkenet, fordi de sover på høballer oppe i træladen.

Om nogle timer går det løs igen, og vi glæder os til søndagens gæster.

Der skal blive kage – så meget som muligt
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

12 svar til Man må ikke gå ned på kage

 1. Bjørg siger:

  Jeg ønsker å kjøpe din kokebok. Hvor henvender jeg meg? Hilsen Bjørg i Norge.

 2. Annette siger:

  Tak for i går. Vi smagte massevis af lækkerier. Vi nød jeres dejlige frokost og velsmagende øl. Alt var bare så godt. Fint at se æbleplantagen, som er kommet til siden sidste sommers besøg. Vi talte om, at hønsene hos jer faktisk er i paradis. De to,vi så uden for hegnet, ved ikke deres eget bedste, men dem nåede du sikkert også at få i sikkerhed for ræven. Vi er fulde af beundring for jeres store arbejde, og vi kan slet ikke lade være at komme igen næste år, selv om der er langt fra Nordjylland til jeres skønne sted. Der kommer flere, for vi fortæller gerne om jer og jeres skønne sted. Held og lykke med det hele og tak fordi I kæmper for rigtig mad m.m.

 3. ilsearanti siger:

  Tak for i dag, for prøvesmagning af jeres spændende vin, for god frokost og skønne kager og for interesante boder. Fint at møde dig in persona og at vi fik en aftale om at komme igen og snakke om en bog, der er på vej.

 4. Dejligt at høre, at der har været mange mennesker. Jeg er bare skide misundelig, over ikke at kunne deltage denne gang. Men der bliver forhåbentlig flere markeder. Mere kage og god mad.
  Fortsat god fornøjelse.

 5. E-m Randers siger:

  tak for en fin dag, vi var nogle af dem, der nu gør at du er nødt til at bage mere kage.

 6. Finn Birkholm-Clausen siger:

  pøj pøj

 7. Ingeborg Raahede siger:

  Tak for en fin dag. Hvor var det godt at ” se” stedet og jer live !
  Livet er jo fyldt med drømmekager, men noget helt andet er jo, at få dem bagt!
  Og det gør I.
  Tak for det,
  Og vi kommer igen..
  Mogens og Ingeborg fra Samsø

 8. ilsearanti siger:

  Det ser jeg frem til Lone, for jeg kommer nemlig og besøger jer i dag. 🙂

 9. Tante Sofie siger:

  Måtte de få ein like fantastisk dag i dag!

 10. Marianne M. siger:

  Vi ønsker jer endnu en fantastisk dag !

 11. lisbeth67 siger:

  Min ‘Fru Nabo’ og jeg har ventet længe på den her dag. Vi glæder os helt vildt til at dufte, smage, mærke, ja bare være der. Så pyt med, at vejrudsigten måske lover en enkelt lille byge eller to, det er jo godt for radiserne ;0)

  Hehe, man ser et billede for sig af glade, halvsovende madhåndværkere, der langsomt kommer til sig selv med sengehalm/-hø i morgenhåret. Hvis de bare er halvt så klar, som vi er, så skal det nok blive en fantastisk dag.

  Vi ses om ikke så længe,

  ‘Fru Nabo’ og Lisbeth

 12. salling48 siger:

  Flot – flot – -flot .. ..

Der er lukket for kommentarer.