En beskeden produktion på 20 flasker, men indholdet er stort

DSC_15410001

Noget usædvanligt er på vej.

Et bryg der forener det fineste fra øl med mousserende vin.

Ristet byg, gårdens kække rødbeder og en lille smule Saazhumle, der kun har fået lov at koge med kort for at give frugt – fjernet inden den gav bitterhed. Urten er gæret med champagnegær, og har ligget sur lie – altså på gæren – i 6 måneder, inden den blev tappet på champagneflasker, tilført økologisk rørsukker og endnu en omgang champagnegær. Eftergæret op til 8 bar, vendt i champagnerack og varmdegorgeret.

En fantastisk vinøs oplevelse med millioner af cremede minibobler. Stor mundfylde og frisk sødme.

DSC_15190001

Bygpagne er det.

Nu skal vi bare brygge noget mere
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

3 svar til En beskeden produktion på 20 flasker, men indholdet er stort

  1. Anna Birgitte siger:

    Brandpagne skulle det da hedde – med reference til gårdens navn forstås. Bygpagne er svært at sige – sådan lige ud ad landevejen…

  2. Helena Drewes Bollesen siger:

    Lyder som en liflig drik. Hvorfor er det en tribute til Pussy Riot? (FYI så bor jeg i Rusland)

  3. Finn Birkholm-Clausen siger:

    Det lyder for vildt – til at være godt. .
    Under alle omstændigheder er tanken sød

Der er lukket for kommentarer.