Man kan godt skrive i alkoholpåvirkede omgivelser

DSC_10960001

Ind imellem andre sager har vi sommeren over haft vinbaren åben fem dage om ugen.

Bare fra klokken et til fire, så der også har været tid udenom til udenomsopgaver.

Det er sidste uge med udvidede åbningsdage, så går vi over til weekendåbent igen.

Nogle dage har været dejligt travle med gæster, andre dage har været en øvelse i ensomhed.

Men ikke i lediggang.

For ser du, når der er kommet mennesker ind ad døren, har jeg glædet mig over det, og når alt øvrigt liv har bestået af sommersummende fluer, har jeg også glædet mig over det.

Ikke så meget over fluerne som over muligheden for at skrive videre på bogen.

Tid er en sparsom og værdifuld ting, og man bliver glad for, at den er der
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

3 svar til Man kan godt skrive i alkoholpåvirkede omgivelser

  1. Finn Birkholm-Clausen siger:

    Når man skulle være død to gange og alligevel er i gang med sit tredje liv- grundet vort dygtige sundhedsvæsen- så sætter man om muligt endnu mere pris på TIDEN

  2. Conny siger:

    Tid er uvurderlig og uerstattelig – har aldrig fattet udtryk som ‘tidsfordriv’ og ‘slå tiden ihjel’….

  3. Tine siger:

    Et ualmindeligt smukt billede i dag.

Der er lukket for kommentarer.