Har du husket det – der er snart Bondens Marked her på gården!

DSC_83890001

Nu begynder Sørøveren og jeg så småt at kredse os ind på august måneds madmarked.

Der er gået en sommer fra det første marked i juni, til vi nu skal gøre klar til sensommerbegivenheden.

DSC_85620001

Tom plads fyldes hurtigt på gården, så træladen skal ryddes og fejes grundigt igen.

Der skal klistres et utal af plakater på plader, og vi skal bruge et par aftener med trappestige rundt i Odder, Horsens og omegn, så glædesbudskabet kan spredes vidt.

Og så er der maden. Både frokostretter, kager og aftensmad skal planlægges nu, så vi kan komme i gang med de indledende manøvrer, for der er tale om mad til mange.

DSC_85420001

Antallet af frokostserveringer er en joker, og mængden af nødvendig kage er uvis, men vi gætter ud fra behovet ved de to foregående madmarkeder – og så skal der meget til.

Aftensmaden derimod er der tilmelding til, så vi er sikre på, at alle får en plads og et dejligt måltid.

DSC_84860001

Det foregår på den måde, at selve madmarkedet er i gang lørdag d. 16. august fra kl. 11 – 17. Omkring kl. 18 rykker folkefesten med den store landmiddag ind i træladen, og der bliver masser af god stemning, levende musik, fantastisk vin og sjæleplejende mad lavet af det bedste bl.a. fra gårdens køkkenhave og drivhus.

Alt det hyggelige finder sted ved langborde under et tilfældigt miks af gamle lysekroner. Prisen for den landlige buffet er 150,- kr. pr. person. Drikkevarer lavet i gårdens vinhus kan købes til rimelige priser, og der vil være økologisk saft fra Anton i Juelsminde.

Adressen er Brandbygegaard, Alrøvej 77, 8300 Odder, og stedet er så nemt at finde. Hvis du kommer langt væk fra, kan du medbringe et telt til at overnatte i – så skal vi finde en plet græs uden høns, får eller hunde.

Send en mail til sk@detlillevineri.dk hvis du vil sikre dig mad og en høballe at sidde på og evt. et husdyrfrit areal til teltplads.

DSC_85570001

Madmarkedet fortsætter søndag d. 17. august fra kl. 10 – 16. Omtrent 15 stadeholdere stiller op både lørdag og søndag med deres håndværksprodukter – dem skal jeg fortælle dig om en anden dag.

Hele weekenden er du velkommen til at gå rundt på gården og kigge på ukrudt, æbleplantage, køkkenhave, ukrudt, drivhus, får, høns, ukrudt og vinmark.

DSC_619900010001

Vi glæder os rigtig meget til at holde madmarked igen.

Og vi vil så gerne have dig på besøg
Søren & Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

4 svar til Har du husket det – der er snart Bondens Marked her på gården!

 1. Pingback: Ude er godt | Beretninger fra et autentisk landbrug

 2. Pingback: Håndværksfolk til Bondens Marked august 2014 | Beretninger fra et autentisk landbrug

 3. Pingback: I gang med plakatopsætningen | Beretninger fra et autentisk landbrug

 4. Berit Beining siger:

  …og vi kommer gerne ❤ Det har stået i kalenderen i lang tid.
  Vi ses.
  Hilsen
  Berit

Der er lukket for kommentarer.