Jordbærrigdom

DSC_745000010001

I løbet af weekenden er der dukket ustyrlig mange røde jordbær op ude i køkkenhaven.

Sol og varme har fået dem til at synkronmodne.

Langt hurtigere end vi i de kølige aftentimer har kunnet nå at sætte bær til livs.

Så i dag er målet at plukke sig igennem jordbærbedet.

Få spist, plukket, spist, skyllet, spist, nippet, spist, pakket, spist og frosset en god portion jordbær, så der er nogle at lave syltetøj af senere på året.

Og måske er der også jordbær til dessert i aften
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

2 svar til Jordbærrigdom

  1. Jenny siger:

    Hej Lone,
    et lille tip, hvis du når at sylte lidt af herlighederne lige nu, så er der hyldeblomster at drysse i marmeladen, bare sådan til sidst. Blomsterne pynter, og får det lov at stå lidt, giver hylden en skøn, krydret smag til jordbærrene.
    🙂

  2. Finn Birkholm-Clausen siger:

    Æv. Desværre må vi nøjes med at glæde os over jeres fine jordbær. Så det forsøger vi. God weekend med sukker og fløde.

Der er lukket for kommentarer.