Tak

DSC_57820001

Tak til dig for at have tænkt over det med maden.

Hvert ord er læst, vendt og drejet.

Betydninger er overvejet, og tankerækker er løbet løbsk.

Det er interessant.

Imens er det gået fremad med bistadet.

DSC_57860001

Og påklædningen.

Må din fredag blive planetens bedste
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

5 svar til Tak

 1. Conny siger:

  Ibberne kommer da til at bo fint, og så nydelig Sørøveren er med hat 🙂 Og selvfølgelig bruger man de forhåndenværende søm, hvis de kan fungere

 2. Henriette siger:

  🙂 troede et sekund at det var en safarihat der kom til syne paa billedet – men jeg blev klogere……:)

 3. Detr er da fordi I er så jordnære og ufrelste, praktiske, at der er rigtig mange af os der kan lide jer!
  Selvfølgelig ville det da være sjovt hvis I havde fundet en eller anden gammel gubbe der bandt bikuber i halm, men der er sikkert en god grund til at lave bikuber anderledes, selvom halm er et “biprodukt” he he, og ikke er dyrt:::
  Det ville muligvis også være bedre hvis jeg boede i en chik jordhytte, men jeg foretrækker da de afgassede gamle vægge og gamle møbler, det trækker ikke!
  Guds fred med de flotte bistader!
  Og jeg har haft en fantastisk dag og er nu ved at simre en god delegryde…..sloiwfood, uden andet en øko…derfor går jeg da hen og køber en pølse ved en vogn når det passer mig. Jeg sørger bare for ikke at blive set…bon appetit til jer også..Hilsen fra Karen.

 4. Lone Thomsen siger:

  Det ligner trykimprægneret træ det I bygger bistade af? Det er da om noget giftigt.
  Måske ser jeg forkert?

  • Lone Landmand siger:

   Nej, du ser rigtigt – yderkassen er lavet af en rest trykimprægneret træ, der lå i laden. Riget fattes penge, og vi er nødt til at bruge det, der findes på stedet. Træet er gammelt, tørt og afgiver hverken mere eller mindre til omgivelserne, uanset om vi kører det til destruktion nu, eller når bistadet er udtjent om 10 – 15 år.

   De næste bistader der skal bygges – af nyindkøbte materialer – bliver af ubehandlet krydsfinér. Der skal bare tjenes nogle penge først 🙂

   Måske er det værd at minde om, at der ikke er noget her, som er perfekt – bortset fra Sørøveren selvfølgelig – vi lever og gør tingene efter bedste evne og viden under de givne vilkår. Og vilkår, som ikke er tilfredsstillende, forsøger vi at ændre hen ad vejen – ligesom de fleste andre..

Der er lukket for kommentarer.