Forlag nu med bog

DSC_33650001

Den der lille forskel der gør det hele!

Bogen!

Det er ved at være nogle måneder siden, vi startede Det Flydende Forlag, og der er virkelig blevet arbejdet igennem. Arbejdet hen mod et mål, som udover at have været soleklart også har været ukendt.

DSC_33770001

I grunden en mærkelig følelse. Man er slet ikke i tvivl om, hvad man vil, eller hvor man vil hen…. Man kender bare ikke stedet.

Vi er der snart.

Efter gennemlæsninger, omslagsdesign, valg af papir, indbinding, logodesign, teksttype, størrelse, distributionsselskab, plakatfremstilling, bogkortfremstilling, blogdesign, webshopdesign og så videre.

DSC_33800001

I går ringede det på døren, eller bankede, en dørhammer ringer ikke – og aldrig to gange… En fragtmand stod med et stykke papir, der skulle autograferes, og bag ham en lille palle fra Jysk Bogbinderi – bogen var færdig.

Flere dage før aftalt tid stod vi med den første udgivelse fra Det Flydende Forlag.

DSC_33820001

Som forlag er det selvfølgelig en stor dag, ingen tvivl om det. Bogen er smuk og forlagsdirektøren stolt. Meget stolt.

Mest af forfatteren der har fyldt denne bog med så helt utroligt mange ord. Ord som i så mange sammenhænge kan gå hen og blive ligegyldige, men i denne bog betyder de så meget. Der er ikke ét for meget – ikke ét kan undværes.

DSC_33810001

Stedet er ved at nærme sig, eller vi er ved at nærme os stedet – målet med det hele.

Mandag den 2. september er officiel udgivelsesdag, og det skal selvfølgelig fejres. Det gør vi indhyllet i uformalitet og brede smil på Sømusen, beliggende i Hou havn.

Der vil være glas at skåle i til alle fremmødte og mulighed for at erhverve sig et signeret eksemplar af “Under landet”. Den første bog i en lang række der skaber dønninger fra Det Flydende Forlag.

Receptionen er fra kl. 17 – 19. Kommer du?

Skulle der være høj sø, flytter vi hjem i caféen på Brandbygegaard.

Søren Sørøver – forlagsdirektør og kaptajn for det hele

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

14 svar til Forlag nu med bog

 1. Lone Landmand siger:

  Fra sjælen TAK – for de gode hilsner !

 2. Dina Runing siger:

  Stort til lykke med bogen :). Kommer ikke ombord på sømusen, desværre, men vil gerne købe en bog. Hvordan gør en sjællænder dette ?

  • Lone Landmand siger:

   Mange mange tak!

   Ingen sjællænder må undvære muligheder – vi er lige ved at afslutte arbejdet med at lave en webbutik til forlaget, så lige straks kommer den på nettet. Men ellers bliver bogen distribueret gennem DBK, så alle internet- og fysiske boghandlere kan bestillen den hjem – eller kan have den..

 3. wina fiona siger:

  Er det Hou Havn, Odder?

 4. Stort tillykke med bogen – glæder mig rigtig meget til at læse den!

 5. Kæmpe tillykke, både til forfatteren og direktøren for det hele. Held og lykke med salget.

 6. Birgitte Køhler siger:

  Tillykke til jer begge. Håber det bliver muligt for en stakkels sjællænder at erhverve et signeret eksemplar af mesterværket.

 7. Super… tillykke til både forfatter og forlagsdirektør….. med håb om vind i sejlene !!

 8. Lone P. siger:

  Varmt tillykke med bogen-
  fantastisk at komme i mål med et sådant projekt 🙂

 9. Jannie siger:

  Godt gået…. Er der flere kogebøger på vej?

 10. Mette Marie Friis-Nielsen siger:

  Ih, TILLYKKE I dejlige mennesker!

 11. kirstenhelbak siger:

  Stort Tillykke med bogen, som jeg glæder mig meget til atr læse! Hvor ser du dog brandgodt ud Lone! Og glad og stolt, – det ville jeg også være hvis det var mig.

Der er lukket for kommentarer.