De kommende dage må al tid bruges på weekendens madmarked.
Det kan ikke være anderledes.
Den gamle trælade er klar – ryddet op, fejet og støvsuget.
Der skal laves lys og sættes borde op sidst på ugen.
Og tilberedes et ukendt antal frokostretter.
For hvem ved, hvor mange der dukker op for at smage og skaffe god mad.
Ingen vel.
Vi er bare nødt til at have en del hundreder portioner klar, og så må vi se, hvordan det går.
Har ikke prøvet det før og har dermed ikke noget udgangspunkt.
I dag kommer TV2-Østjylland forbi, og arrangementet får også omtale i aviser, på nettet m.m.
Der skal opklæbes plakater i løbet af formiddagen.
Treogtredive plader bliver skåret til, så de passer med vores ca. tohundrede nytrykte plakater, der skal stryges tapetklister, og når alt er tørt, kører Sørøveren og jeg ud på vejene for at finde noget at hænge plakaterne op i.
Ind i mellem opgaverne bages der – forskellige slags brød og kager til øjeblikkelig nedfrysning.
For mad i de mængder kan to mennesker ikke lave i sidste øjeblik.
I en sjælden tilstand af konstant planlægning
Lone
Pingback: Noget om aftenarbejde og 5 hurtige svar | Beretninger fra et autentisk landbrug
Sikke en energi. Ville så gerne have været med men er i Værmland for tiden. Solskinshilsener herfra.
Det er ildsjæle som jer, der driver værket. Jeg er imponeret over jeres energi niveau, jeres entusiasme…og ærgrer mig over at bo på Sjælland lige præcis i næste weekend.
Selv vejret er med jer, sol hele ugen – det bliver bare SÅ godt. 🙂 🙂
I klarer det som regel – så bare videre i dagens program .. ..