Bondens marked på Brandbygegaard 24. og 25. august

Madfest – det lyder lidt af politisk ukorrekt madfrås, men jeg kan faktisk ikke finde et bedre ord for det. Vi skal holde en madfest, en madfest lige her på gåden i weekenden d. 24. – 25. august. Så er det sagt – en madfest.

Lørdag starter alting kl. 12. på Brandbygegaard, Alrøvej 77, 8300 Odder.

DSC_07570001

Vi har lokket en samling super dygtige producenter til at komme med deres dejlige produkter og give dig mulighed for at købe noget helt usædvanligt godt med hjem.

Det møreste kød fra glade dyr, Danmarks bedste vine og akvavitter, syltevarer, oste, økologisk mel og så vil der selvfølgelig også være fantastiske grøntsager fra Lones køkkenhave. Der vil være alle muligheder for at fylde indkøbskurven med hjemmelavede lækkerier.

a0121

Man nu skal det jo ikke kun handle om råvarer, der skal selvfølgelig også være dejlig tilberedt mad på sådan et marked.

Derfor vil vi gøre vores yderste for at servere spændende frokostretter for enhver smag til fornuftige priser. Der vil også være et udvalg af Lones legendariske kager fra caféen, og endelig kan man drikke gårdens eget bryg der i blandt den sagnomspundne Sørøverbryg.

DSC_01830001

Lørdag aften fra kl. 18 laver vi en folkefest.

Langbordene bliver forkælet med duge, og du får din helt egen høballe som stol, når vi slår dørene op for den store landbuffet, hvor alt i dejlige retter fra vores køkken vil forkæle dig og din familie. Selvfølgelig afsluttet med kage og kaffe. Det hele for den rørende pris af kun 150,- per næse.

Drikkevarer kan købes til rimelige priser, og der vil være saft fra økologiske Antons saft i Juelsminde til dem, der er på vandvognen. Det er nødvendigt at bestille plads, så send os en mail på sk@detlillevineri.dk , så vi kan presse en balle til dig.

DSC_97430001

Søndag fortsætter markedet fra kl. 10 – 16 med fantastisk frokost, koldt fadøl så længe lager haves og smagsprøver ved stadeholderne.

Når maden og indtrykkene skal fordøjes, er du velkommen til at gå en tur i vinmarken og studere køkkenhaven, de mange æbletræer o.s.v.

Kom glad, vi vil gøre alt, hvad der står i vores magt for, at du får en fantastisk dag på landet.

Der er selvfølgelig gratis entré for alle!

Søren Sørøver – skibet er ladet med mad

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

14 svar til Bondens marked på Brandbygegaard 24. og 25. august

 1. Pingback: Med perlesukker og remonce – selvfølgelig | Beretninger fra et autentisk landbrug

 2. Pingback: Der skal bare ske noget – hele tiden | Beretninger fra et autentisk landbrug

 3. Lone Landmand siger:

  Kalle er meget velkommen!!!

 4. Lone Landmand siger:

  Hej Pia

  Der er masser af frisk luft, og den slags er jo fint for børn, men vi har desværre ikke ting for børn som sådan i forbindelse med madmarkedet. Ikke en gang et fornuftigt dyrehold for tiden https://lonelandmand.wordpress.com/2013/08/10/der-mangler-nogen/ og det er virkelig ærgerligt, men bare sådan det er..

  Børn er mere end velkomne – der er mad at smage på og Antons økologiske saft at drikke til – I må bare være forberedt på den lave underholdningsværdi.

  Vi håber at se Jer alle sammen 🙂

 5. Pingback: Nogen her tror på, at vi når det | Beretninger fra et autentisk landbrug

 6. Pingback: Hvordan i alverden skulle man kunne vide det inden, og hvor er Grønspættebogen for madmarkeder ? | Beretninger fra et autentisk landbrug

 7. Lene Uttrup siger:

  Det håber jeg, at der er, Pia – påtænker at tage min 8-årige Kalle med 🙂

 8. Pia Juhl siger:

  Hej er der noget for 3 raske unger ( 3,5,10 år ) at lave hos dig, ?? Eller er det mest til voksne tænker du?? Tak for dejlige billeder og opskrifter kh Pia

 9. Lone Landmand siger:

  Hvor det glæder mig at læse…

  Men jeg er nødt til at skuffe – vi har ikke hundene ude, når der er gæster. De er tilpas kuldrede i forvejen, og vi ved bare, at der ikke er tid til, at vi holder øje med dem på dage med gæster på gården. For det synes vi, man skal – holde øje med hunde.

  Men det betyder ikke, at hele koblet ikke gerne ville møde alle 🙂

 10. Rikke siger:

  Har ventet med spænding på programmet og jeg deltager helt sikkert! Har inviteret manden min med på udflugt i anledning af vores bryllupsdag. Kan den fejres bedre end siddende på en halmballe??

 11. ane siger:

  Kan man også møde sofus og ned-ned-ned ? For så tror jeg at børnene gerne vil med. Bare det at møde den berømte Lone Landmand (det er hende der er hovedansvarlig for vores madplan, undtaget når der er macaronigryde:-) vil være stort.

 12. Lene Uttrup siger:

  Lyder skønt – må se om vi kan komme..
  Er der tilmelding til aftensfesten?
  KH
  Lene Uttrup

 13. Lone Landmand siger:

  Alletiders!!!

  Nu med adresse i teksten..

 14. Ih, hvor det lyder herligt 🙂
  Tror vi kan – også herligt 🙂
  Men hvordan finder vi gården? – Synes ikke jeg kan finde adressen.
  Ses måske 🙂

Der er lukket for kommentarer.