Nyt fra forlaget

Måske husker du “Det flydende forlag”.

Etableret for at udgive bøger uden andres indblanding – ganske enkelt.

Fordi det er så godt at bestemme selv.

Siden Sørøveren og jeg lavede forlaget, er vi kommet videre i teksten.

forside

Vi har haft møde med Narayana Press, der med bogen “Hønsefødder & Gulerødder” lavede et fremragende stykke arbejde – og vil gøre det igen med den nye bog “Under landet”.

Har kigget på papirkvaliteter, indbinding, ryg, limninger og omslag.

Nikket og rystet på hovedet – taktfast.

Der er oprettet ISBN-numre og gransket aftale med distributionsselskabet, for bogen skal selvfølgelig være tilgængelig for alle – læsere, boghandlere og biblioteker.

Og sidst men ikke mindst er der fuld gang i fest-rettelserne.

Al tid til rådighed ved siden af det daglige arbejde bliver brugt på at finde fejl og rette ordvalg.

Til man nærmest kan bogen udenad
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

7 svar til Nyt fra forlaget

  1. Pingback: Invitation til bogudgivelse | Beretninger fra et autentisk landbrug

  2. Pingback: Hvad mener du ? | Beretninger fra et autentisk landbrug

  3. Korrektur kan man læse sig blind på. God arbejds og læse lyst.

  4. Riborg Dæhnert siger:

    🙂

  5. ilsearanti siger:

    Har du mon et eksemplar tilbage af kogebogen, som du vil sælge?

  6. Lone P. siger:

    Hvor er det godt…..

  7. Axel From L siger:

    Imponerende.. ..

Der er lukket for kommentarer.