Pærekage med sprød smuldredej – opskrift

a00019

Måske trænger du til en nem og hurtigt lavet kage.

Eller dessert. Lad os bare kalde den en dessert.

Så får du her et link til en opskrift, vi lavede sidste år.

a000110

pærekage med sprød smuldredej.

Du kan selvfølgelig også lave kagen med smagfulde æbler – f.eks. Jonagored eller Cox Orange.

Server den med lækker vaniljeis og gør nogen glad.

Må andre glæde dig
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Kodyle kager, Med æbler, Med frugt. Bogmærk permalinket.

3 svar til Pærekage med sprød smuldredej – opskrift

  1. Susanne siger:

    Hej Lone

    Den må jeg straks prøve ! Har med stor succes hos familien bagt den med lakrids/karamel mindst 5 gange, siden jeg ‘opdagede’ den for 2-3 mdr. siden. En anden favorit her i huset en din blomkålssuppe med ostemuffins . Tak for alle de dejlige opskrifter 🙂

  2. Maria siger:

    Det opskrift har jeg bagt kage efter i flere år – jeg fandt den i en havebog. 😉 Den er virkelig lækker og kan laves med både rabarber, æble, pære eller hvad man nu har lyst til. 🙂

    Uhm, skal vist i gang i aften. 🙂

Der er lukket for kommentarer.