Den store test af årets påskebryg

a00011

Forleden dag var der en omfattende test af årets påske- og forårsbryg.

Tilsendt fra forskellige bryggerier fordi Sørøveren og jeg skulle skrive om øl til påskemiddage.

Den slags arbejde bør man i videst muligt omfang dele.

Undlade at holde for sig selv.

Afholde sig fra at være fedtet med.

a00013

Vi har en ven, der heldigvis både er en kapacitet og kvalificeret til ølsmagning – har ordene i sin magt og evnerne til at bruge dem.

Jeg noterede guldkornene undervejs, og der blev sammenlignet, vurderet og konfirmeret.

Til at begynde med flød tillægsordene som øl af en tønde uden spuns.

Senere hen handlede det meget om, at de var gode alle sammen.

Og det var de virkelig – meget meget velbryggede og gode – forskellige ja, men ikke en eneste burde man gå udenom.

a00019

Du kan roligt glæde dig til påske, der er store smagsoplevelser på vej.

Snart gennem opvasken af glas
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

3 svar til Den store test af årets påskebryg

  1. Anne Sofie siger:

    Skøn blog:-) Mon ikke ham sørøveren kunne lokkes til at tage nogle billeder af landmanden også? Det ville være skønt at se, for selv om landmanden tager gode billeder, så er hun nu også selv helt spændende at se i aktion:-)

  2. Conny siger:

    Dejligt, at nogle vil ofre sig for almenvellet og lægge smagsløg mv til sådan en omgang 😉

Der er lukket for kommentarer.