Let it snow, let it snow, let it snow

I dag er her jul på landet.

Nå da – tænker du måske – sølvglitter på grantræet, tapestrimler med pulversne i vinduerne og et rødnæset rensdyr i bryggerset.

Nej – må jeg svare – desværre.

Alt det virkeligt festlige og stemningsskabende er udeladt.

Der bliver skåret ind til skroget, under sværen, bort fra det materielle og hen mod julens egentlige budskab.

Mad.

I dag skal der laves traditionel julemiddag, med alt hvad dertil hører.

For på onsdag rammes deadline for aflevering af materialet.

Og julen kan ikke vente.

Med udsigt til and
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

3 svar til Let it snow, let it snow, let it snow

  1. Conny siger:

    Har forlængst spottet konfekt og chokoladekalendere i butikkerne, så det er da vist på høje tid at få sul på bordet – og sidebenene 🙂

  2. Marianne siger:

    Ja, jeg synes også det er ret så sært at gå direkte fra staudesåning og rosenplantning til juledekorationer og glögg-koncentrat (som kan læses om føje tid på HAVEFOLKET.COM,) men sådan er det når man traller rundt i forfatterbranchen.

    Jeg vil nu glæde mig til jeres lækre opskrifter – de bliver postet her også ikke Lone? Jeg køøøøber ikke ugeblade. 😉

  3. Eva siger:

    jingle bells, jingle bells, jingle bells…. 🙂

Der er lukket for kommentarer.