Jordbærduft der rækker langt

I dag handler det om jordbær.

Selvom sæsonen stort set er ovre.

De seneste uger har Helge lagt dagenes overskud af økologiske jordbær på frost.

En pæn portion er det blevet til.

Lige om lidt skal de hentes ude på Gyllingnæs.

Klargøres, kæres om og gæres.

For planen er at forvandle dem til perlende jordbærcider.

Som nok er færdig en gang næste år.

Håber vi.

På vej afsted
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

2 svar til Jordbærduft der rækker langt

  1. Marina siger:

    Det lyder dejligt med jordbærcider. Tilgengæld er det trist at jordbærsæsongen lakker mod enden, jeg synes slet ikke at det helt har været jordbærsommer endnu, men det er jo nok først og fremmest solskinsdelen der mangler.

  2. Mette Hahn siger:

    Det skal nok blive super med jordbærcider. Vi lavede sidste år en jordbærvin på portvinsgær. Det kan også anbefales at forsøge sig med.

    Håber jeres bliver ligeså god.

Der er lukket for kommentarer.