Spis varieret – et madarrangement i Kysing

At man skal spise varieret er vist efterhånden børnelærdom. Så hvorfor ikke møde op på søndag fra klokken 12 til 14 ved Kysingstrand og betale 150 kroner for en frokost, man nok sent vil glemme.

Og jeg lover for, at den bliver varieret. 9-10 forskellige boder præsenterer en lille bid mad lavet med omhu, kærlighed og lokale råvarer. Standene udgøres af en blanding af producenter og restauratører. Nogle producenter har fået hjælp af kokke til at lave deres råvarer om til en lækker lille ret, andre – som vi – har selv hutlet os til resultatet. Ved restauratørstandene står de professionelle kokke og serverer retter lavet af lokale råvarer.
Til sammen bliver det en solid frokost.

Hos os er der grøn aspargessuppe med hjemmebagt brød på menuen.

For at sikre sig plads er det en god idé at melde sig til hos Himmel og Hav i Kysing – det kan gøres HER.

Arrangementet er lavet af Smørblomsten – en lille forening af små producenter og de restauranter der bruger lokale råvarer. Følg med i andre spændende madarrangementer på vores facebookside.

Vi glæder os til at servere en lille dejlig ret for dig og dine
Lone og Søren

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

2 svar til Spis varieret – et madarrangement i Kysing

  1. Pingback: Morgenstiv. Endnu en variation over et velkendt fænomen | Beretninger fra et autentisk landbrug

  2. Annie Hansen siger:

    Gid jeg havde min egen lille bil, så kom jeg hjertens gerne susende…
    Nyder det smukke “skygge-foto” :o)

Der er lukket for kommentarer.