Det er jo bare matematik

I dag er de klar – de ca. 2oo liter forårsbryg – lavet til en særlig begivenhed.

Perlende frisk forårsbryg med en fin frugtagtig duft.

Brygget på hvede, havre, byg, humle og forårsfornemmelser.

Ganske enkelt – ganske rent.

Ganske store mængder.

Særligt taget i betragtning, at der er tale om håndbryg.

Mæsket portionsvis.

Gæret, omstukket, tappet med følelse, karboneret og prøvesmagt.

Fik jeg nævnt prøvesmagt.

Igen og igen.

I dag er der ca. 175 liter forårsbryg klar til levering.

Ihvertfald.

Glædelig onsdag hos dig
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

Et svar til Det er jo bare matematik

  1. Lisa Birgitte Jensen siger:

    Uhm, hvor ser det lækkert ud.

Der er lukket for kommentarer.