Så er den nye bryg snart klar

Måske husker du sidste omgang i bryghuset.

Her.

En forårshvedeøl er det blevet til.

Bestilt af Norsminde Kro til påskedagene.

Forleden dag var vi afsted for at skaffe mere udstyr.

Fustager og kuldioxid til karbonering og aftapning.

Nu er det bare at gå i gang.

Lad der være lørdag
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

Et svar til Så er den nye bryg snart klar

  1. Pingback: Det er jo bare matematik | Beretninger fra et autentisk landbrug

Der er lukket for kommentarer.