Forårspesto eller persillepesto blandt venner – opskrift

Til festen i forgårs blev gæsterne tilbudt forskelligt brød i mindre stykker og grøn glæde pesto.

De spiste godt af det, og der blev spurgt efter opskriften.

Der var ikke lige tid til at skrive opskrifter. Den dag.

Men i dag er det anderledes.

I dag er der tid til alting og ingenting.

Også til et videoklip.

Derfor får du opskriften her – på film.

Nyslået, nyttig, dugfrisk og duelig.

Så er det bare at trimme sejlene til den store glædesstorm.

Grøn glæde i dit køkken
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen, Langt ude - videoklip, Tillokkende tilføjelser. Bogmærk permalinket.

9 svar til Forårspesto eller persillepesto blandt venner – opskrift

  1. Pingback: Så ved du, hvorfor jeg har været fraværende | Beretninger fra et autentisk landbrug

  2. Birgitte Jensen siger:

    Hej Lone

    Dejlig pesto. Det er jo nærmest som slik – men nok noget sundere. Anskaf en jarkey til at åbne glas med. Kan fås på apoteket.
    Virker hver gang.

    http://butik.gigtforeningen.dk/Default.aspx?ID=33&ProductID=PROD47

    Med venlig hilsen
    Birgitte

  3. Klidmoster siger:

    Uhm, lækker forårspesto. Lige et lille tip til åbning af kapersglasset: hold glasset ud over bordpladen og slå forsigtigt låget mod bordkanten – så kan det nemt skrues af 😉

  4. Tantepap siger:

    Mums hvor lækkert er det lige :O)

    Tak for skøn video :O)

  5. Garn, hund & kat siger:

    Ej hvor fint – og smart nu der ikke er nogen mål 🙂

    Men enig pesto er genialt. Her er favotitten p.t. ramløg – når den er slut må jeg prøve din

    Herlig 2. påskedag til dig og dine

Der er lukket for kommentarer.