Årets Hug 2010

Så er afstemningen om Årets hug i hønsegården afsluttet, og du skal have resultatet.

Frøken November er den ubestridte vinder.

Frøken Marts sniger sig ind på en andenplads – tæt fulgt af frække frøken September.

Kaminhylden er støvet af og klar til at modtage den aparte kunstgenstand, frk. November vil snart optræde i Interactive Museum of Modern Chicks Art og champagneflaskerne vil bruse hele dagen.

Kan det blive mere festligt ?

Jeg takker på kandidaternes vegne for den overvældende opbakning, de indsigtsfulde betragtninger og de rosende ord. I hverdagen glemmer vi let de stærke bånd mellem høns og mennesker, men ved en anledning som denne bliver det soleklart, at ingen af os er alene på denne klode – vi har hinanden.

At spejle os i.

Fanfare herfra
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.